Stichting www.gambiaenpolen.nl

wat we zélf doen in Gambia, Polen én Nederland

Nieuwsbrief 60

Eindelijk is het zover, na een maand of acht ophalen, verzamelen en inpakken en nog een paar hectische laatste weken gaan we dan toch naar Gambia. Maandag 22 oktober vertrekken we en we zijn 19 november weer terug.

We willen graag iedereen bedanken die in welke vorm dan ook heeft bijgedragen om de komende vier weken tot een succes te maken. Zelf hebben we ook nog een extra bedrag om mee te nemen want zoals misschien bekend viel onze wijk Brandevoort in de prijzen bij de Postcodeloterij. Lizet heeft 1 lot en Dick 2, in totaal wonnen we plm. 1100 euro.

Dit bedrag gaat volledig mee voor de aktiviteiten in Gambia. Misschien wel het enige bedrag ooit uit Postcodeloterij dat in z’n geheel ten goede komt aan een goed doel. Want nu komt er echt geen strijkstok aan te pas! Er hoeven geen dure programma’s, presentatoren, directeuren, diverse stichtingen etc. etc. meer vanaf. Er is al veel te veel vanaf voordat er eindelijk 1100 euro kan worden gewonnen…….. Ga er maar gerust vanuit dat veel partijen bij al deze loterijen en grote organisaties er véél beter van worden dan welk goed doel ook!

Voor wat betreft het transport, kleding, speelgoed, cadeautjes etc. hebben we op de actueel pagina al een vermelding gemaakt. Voor wat betreft de bijdragen voor cement:
Marlies en Wim
Hester en Melvin
Jes Mols
fam. Engel-Kielzcewska
fam. Bul-Vos
fam. Eding-de Vries
fam. Dinnissen
fam. Wendrich
van Tilburg Mode en Sport te Nistelrooij
fam. Passon
Jordy Snijder
Harm en Jannie Brijde
Joost en Tom Koetsier
Bas, Niecoline, Lotus en Lima
fam. van Heuven-van Leest

Voor wat betreft de voetbalschoenen:
Colinda en Gerard te Elst
fam. Verhagen te Eindhoven
mevr. Hup te Eindhoven
fam. Schuts te Someren
hr. Bergman te Waalre
mw. Schepers te Eindhoven
fam.van Horik te Beek en Don
fam. Michels te Helmond
dhr. Kuijpers te Helmond
dr. Kaiser te Helmond
fam. Smits te de Mortel
fam. Knoops te Mierlo
Ton te Helmond
Duizend maal sorry als we iemand vergeten zijn te vermelden.

Om U een heel klein beetje een indruk te geven wat we allemaal weg te geven hebben en wat we allemaal gaan gebruiken hieronder een paar fotomontage’s.

Zand Grind 21 m3 dozen (263 stuks)
Verf 120 zakken cement 250 kg rijst

en nog een heleboel meer.

Meer dan genoeg te doen dus! U mag voor ons duimen dat het allemaal gaat lukken. We hebben overigens ook best wel een beetje vakantie! Alle dagen zon en zo’n 35 graden, lekker windje, leuk hotel en elke middag zwemmen ( niet in zee maar in het zwembad van het hotel), veel mensen ontmoeten en gezellig kletsen.

Wilt U nog een steentje bijdragen ( misschien vergeten?) dan kan dat, kijk even onder aan pagina voor de aktie : WIE GEEFT ONS DE ZAK.

We zien stortingen ook in Gambia op de computer en geloof maar dat we ze meteen gebruiken!

Bellen naar Gambia is vaak wat lastig, maar mailen of facebooken gaat redelijk: Facebook of emajmols@onsbrabantnet.nl

We spreken U weer ná 19 november.

Met een hartelijke groet
Lizet en Dick

Wie helpt ons?

Wilt u ons helpen? Maakt U dan s.v.p. een door u te bepalen bedrag over op onze rekening: NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. regentijd Gambia