Stichting www.gambiaenpolen.nl

wat we zélf doen in Gambia, Polen én Nederland

Nieuwsflits mei 2019

HET IS WEER BIJNA ZOVER.

a.s. Vrijdag 10 mei vertrekken we weer naar Gambia waar we tot de 29e mei zullen verblijven.

Geinteresseerde lezers weten wel dat we niet voor een gewone vakantie gaan, er staat een heleboel werk te wachten. Zo staat er een hele partij schoolmeubelen die we moeten monteren. Er moeten nog een aantal zaken aan de school worden afgewerkt.

We hebben plafondventilatoren bij ons voor de CCI school. De wateraansluiting bij de St. Davidsschool zal worden gerealiseerd. We hebben voor alle leerlingen van de St. Davidsschool een presentje ( kleding, iets voor moeder of een baby in het gezin, schoenen ) en we hebben nog sportkleding voor een aantal voetbalteams. Uiteraard ook weer een flinke snoepbeker voor alle 625 kids (voor de vulling hebben Corrie en Leo weer gezorgd) en wat lekkers te drinken.

Afgelopen week kregen we foto’s van “onze” Pascaline, de verloskundige in opleiding die we helpen haar doel te bereiken. Zij was uitverkozen uit een aantal studenten om als eerste en enige te helpen bij een keizersnede, uitgevoerd door een Cubaanse arts. Trots als een pauw en terecht!

We hebben voor haar een aantal items die ze nodig heeft voor haar studie.

Uiteraard gaan we “ons” gezinnetje ook weer verwennen.

Een beknopte nieuwsflits maar als we terugkomen uiteraard weer een heleboel foto’s.

Groetjes van Lizet en Dick

Wie helpt ons?

Wilt u ons helpen? Maakt U dan s.v.p. een door u te bepalen bedrag over op onze rekening: NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. regentijd Gambia