Stichting www.gambiaenpolen.nl

wat we zélf doen in Gambia, Polen én Nederland

Nieuwsflits oktober 2018

Na een aantal spannende weken en vanochtend een laatste bezoek aan het ziekenhuis heeft de dermatoloog Lizet toestemming gegeven voor de komende trip naar Gambia. Een week of zeven geleden kreeg Lizet een infectie aan haar hand die zich uitbreidde van de vingers tot aan de elleboog. We zullen u de foto’s besparen maar als we zeggen dat we er niet vrolijk van werden is dat wel héél voorzichtig uitgedrukt. Het heeft er lange tijd naar uitgezien dat Dick ( wederom ) alleen zou moeten gaan maar dat was eigenlijk geen optie. Gelukkig kregen we dan vanochtend (maandag 29/10/2018) het goede bericht. Met een aantal voorzorgsmaatregelen hoeven er geen problemen op te treden.

We vertrekken a.s. vrijdag 2 november en zijn de 26e november weer terug.

We hebben onwijs veel te doen dus het zal een hele organisatie vergen om alle goederen te verdelen maar we gaan ons best doen. Ook o.a. het afwerken van de Davids school en het openingsfeest zullen veel tijd vergen.

We hebben voor een 20-tal voetbalteams mooie voetbalkleding bij ons!

Nogmaals, we doen ons best en proberen U zoveel mogelijk op de hoogte te houden.

Groetjes

Lizet en Dick.

Wie helpt ons?

Wilt u ons helpen? Maakt U dan s.v.p. een door u te bepalen bedrag over op onze rekening: NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. regentijd Gambia