Stichting www.gambiaenpolen.nl

wat we zélf doen in Gambia, Polen én Nederland

Nieuwsflits oktober 2018

Na een aantal spannende weken en vanochtend een laatste bezoek aan het ziekenhuis heeft de dermatoloog Lizet toestemming gegeven voor de komende trip naar Gambia. Een week of zeven geleden kreeg Lizet een infectie aan haar hand die zich uitbreidde van de vingers tot aan de elleboog. We zullen u de foto’s besparen maar als we zeggen dat we er niet vrolijk van werden is dat wel héél voorzichtig uitgedrukt. Het heeft er lange tijd naar uitgezien dat Dick ( wederom ) alleen zou moeten gaan maar dat was eigenlijk geen optie. Gelukkig kregen we dan vanochtend (maandag 29/10/2018) het goede bericht. Met een aantal voorzorgsmaatregelen hoeven er geen problemen op te treden.

We vertrekken a.s. vrijdag 2 november en zijn de 26e november weer terug.

We hebben onwijs veel te doen dus het zal een hele organisatie vergen om alle goederen te verdelen maar we gaan ons best doen. Ook o.a. het afwerken van de Davids school en het openingsfeest zullen veel tijd vergen.

We hebben voor een 20-tal voetbalteams mooie voetbalkleding bij ons!

Nogmaals, we doen ons best en proberen U zoveel mogelijk op de hoogte te houden.

Groetjes

Lizet en Dick.

Wie geeft ons de zak?

Wilt u ons helpen met 1,2,3 of misschien wel meer zakken cement? Maakt U dan s.v.p. zoveel maal 5 euro over op onze rekening:
NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. wie geeft ons de zak

Doe Dit Door Vijftienhonderd Dalassie plan

Wat is dat? In de afgelopen tijd hebben wij gemerkt dat je met 1500 dalassie erg veel kunt doen. Het DDDVD-plan betekent dan ook niet meer dan: Doe Dit Door Vijftienhonderd Dalassie. Als u iets wilt doen en u kunt niet met ons mee dan kunt u uw eigen project kiezen. Dat kost u 1500 dalassie, dat is omgerekend 33 euro. De naamswijziging is een gevolg van de snelle devaluatie van de dalassie.
Hoe werkt het:
U kiest uw eigen project, u maakt 33 euro (of een veelvoud daarvan) over en wij regelen in Gambia bij ons eerstvolgende bezoek het door u gekozen project. U kunt uw eigen project betalen door het overmaken van 33, 66, 99 …. euro op bankrekeningnummer NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. uw eigen project. Na onze terugkeer krijgt u van ons het aankoop/betalingsbewijs van het door u gekozen project evenals foto’s met een beschrijving. Aankomende projecten leest u altijd op onze actueel pagina.
Het moge duidelijk zijn dat wij alle kosten zoals de reis en verblijfskosten, taxikosten enz. enz. voor eigen rekening nemen. Wij genieten ook nog van een paar dagen vakantie. Daarbij blijven wij ook een aantal projecten voor eigen rekening nemen. Er staat bij onze projecten geen post algemene kosten want die zijn volledig voor onze rekening. Spreekt het bovenstaande u aan dan zien wij graag welk project het uwe wordt. Voelt u zich echter in geen geval verplicht! Wij willen niet anders dan dat u weet wat wij doen en wat ú eventueel kunt doen in Gambia. Zijn er vragen, u kunt ons altijd bereiken. U bent van harte welkom!

Groetjes
Lizet Mols en Dick Schildkamp