Stichting www.gambiaenpolen.nl

wat we zélf doen in Gambia, Polen én Nederland test

Reageren

2 reacties

 1. Jan Ruijg schreef:

  Zoetermeer 27-06-2017

  Geachte heer, mevrouw

  Op uw website kunnen wij niet vinden of uw stichting een ANBI verklaring heeft.
  Ook kunnen wij geen enkel financieel jaarverslag vinden.

  Gaarne uw reactie!

  Met een vriendelijke groet van de Goede doelencommissie van de Stichting Pelgrimshoeve

 2. lizet mols schreef:

  Geachte Heer Ruijg,
  zoals wij U vorig jaar al hebben laten weten zijn wij geen ANBI. we willen dat ook niet. we zijn zoals we al eerder hebben laten weten en zoals dat ook met enige regelmaat in onze nieuwsbrieven staat niet bezig met het in de lucht houden van een stichting waarmee we dan, zoals tegenwoordig heel gebruikelijk, alle door ons gemaakte kosten kunnen declareren. daar betalen onze donatuers niet voor, vinden wij. wij proberen, tot op heden nog altijd met zo’n 50 % eigen geld en onze donateurs/sponsors zo efficient mogelijk te werken en zoveel mogelijk te doen voor zoveel mogelijk mensen. inderdaad worden wij er nogal eens op aangesproken als we geen bonnetje vragen na een etentje. jullie zijn toch ook een stichting? dat ga je toch niet zelf betalen. dus wel en we zouden niet anders willen. we hoeven ook geen jaarrekeningen op onze site te vermelden, we hebben de meest recente jaarrekening op Uw verzoek vorig jaar aan U toegezonden.
  uiteraard zijn alle jaarrekeningen beschikbaar zodat iedereen kan zien dat wij onze vakanties, reis, verblijf zelf betalen en daarnaast nog een stevig bedrag zelf inbrengen voor alle activiteiten die we ontwikkelen.
  we hadden U al een uitgebreide mail toegezonden maar ook hier dus nog even een antwoord op Uw vragen.

Plaats hier een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wie geeft ons de zak?

Wilt u ons helpen met 1,2,3 of misschien wel meer zakken cement? Maakt U dan s.v.p. zoveel maal 5 euro over op onze rekening:
NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. wie geeft ons de zak

Doe Dit Door Vijftienhonderd Dalassie plan

Wat is dat? In de afgelopen tijd hebben wij gemerkt dat je met 1500 dalassie erg veel kunt doen. Het DDDVD-plan betekent dan ook niet meer dan: Doe Dit Door Vijftienhonderd Dalassie. Als u iets wilt doen en u kunt niet met ons mee dan kunt u uw eigen project kiezen. Dat kost u 1500 dalassie, dat is omgerekend 33 euro. De naamswijziging is een gevolg van de snelle devaluatie van de dalassie.
Hoe werkt het:
U kiest uw eigen project, u maakt 33 euro (of een veelvoud daarvan) over en wij regelen in Gambia bij ons eerstvolgende bezoek het door u gekozen project. U kunt uw eigen project betalen door het overmaken van 33, 66, 99 …. euro op bankrekeningnummer NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. uw eigen project. Na onze terugkeer krijgt u van ons het aankoop/betalingsbewijs van het door u gekozen project evenals foto’s met een beschrijving. Aankomende projecten leest u altijd op onze actueel pagina.
Het moge duidelijk zijn dat wij alle kosten zoals de reis en verblijfskosten, taxikosten enz. enz. voor eigen rekening nemen. Wij genieten ook nog van een paar dagen vakantie. Daarbij blijven wij ook een aantal projecten voor eigen rekening nemen. Er staat bij onze projecten geen post algemene kosten want die zijn volledig voor onze rekening. Spreekt het bovenstaande u aan dan zien wij graag welk project het uwe wordt. Voelt u zich echter in geen geval verplicht! Wij willen niet anders dan dat u weet wat wij doen en wat ú eventueel kunt doen in Gambia. Zijn er vragen, u kunt ons altijd bereiken. U bent van harte welkom!

Groetjes
Lizet Mols en Dick Schildkamp