Stichting www.gambiaenpolen.nl

wat we zélf doen in Gambia, Polen én Nederland test

Reageren

2 reacties

 1. Jan Ruijg schreef:

  Zoetermeer 27-06-2017

  Geachte heer, mevrouw

  Op uw website kunnen wij niet vinden of uw stichting een ANBI verklaring heeft.
  Ook kunnen wij geen enkel financieel jaarverslag vinden.

  Gaarne uw reactie!

  Met een vriendelijke groet van de Goede doelencommissie van de Stichting Pelgrimshoeve

 2. lizet mols schreef:

  Geachte Heer Ruijg,
  zoals wij U vorig jaar al hebben laten weten zijn wij geen ANBI. we willen dat ook niet. we zijn zoals we al eerder hebben laten weten en zoals dat ook met enige regelmaat in onze nieuwsbrieven staat niet bezig met het in de lucht houden van een stichting waarmee we dan, zoals tegenwoordig heel gebruikelijk, alle door ons gemaakte kosten kunnen declareren. daar betalen onze donatuers niet voor, vinden wij. wij proberen, tot op heden nog altijd met zo’n 50 % eigen geld en onze donateurs/sponsors zo efficient mogelijk te werken en zoveel mogelijk te doen voor zoveel mogelijk mensen. inderdaad worden wij er nogal eens op aangesproken als we geen bonnetje vragen na een etentje. jullie zijn toch ook een stichting? dat ga je toch niet zelf betalen. dus wel en we zouden niet anders willen. we hoeven ook geen jaarrekeningen op onze site te vermelden, we hebben de meest recente jaarrekening op Uw verzoek vorig jaar aan U toegezonden.
  uiteraard zijn alle jaarrekeningen beschikbaar zodat iedereen kan zien dat wij onze vakanties, reis, verblijf zelf betalen en daarnaast nog een stevig bedrag zelf inbrengen voor alle activiteiten die we ontwikkelen.
  we hadden U al een uitgebreide mail toegezonden maar ook hier dus nog even een antwoord op Uw vragen.

Plaats hier een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Wie helpt ons?

Wilt u ons helpen? Maakt U dan s.v.p. een door u te bepalen bedrag over op onze rekening: NL38 RABO 1159 3315 37 t.n.v. stichting www.gambiaenpolen.nl o.v.v. regentijd Gambia